"Eesti Parim Toiduaine 2016" Tallinna eriauhinna pälvis Chocolala OÜ

Chocolala OÜ omanik Kristi Lehtis
25.04.2016

Konkursi „Eesti Parim Toiduaine 2016“ auhinnad anti välja 22. aprillil Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil.

Tallinn on juba üle kümne aasta pärjanud eriauhinnaga Tallinna ettevõtjate uusi tooteid.

Sellel aastal pälvis auhinna Chocolala OÜ põdrasamblik šokolaadiga innovatiivse tootearenduse eest.

Chocolala OÜ podrasamblik šokolaadiga.jpg

Tootes põdrasamblik šokolaadiga on ühendatud Eesti loodus ja tooraine ning šokolaaditööstus. Kasutatud on Kuusalust korjatud põdrasamblikku, tuues nii šokolaaditootesse kohalikku toorainet ja saavutades sellega huvitava tekstuuri.  Esimese Eesti ettevõttena kasutab Chocolala oma toodetes vaid fairtrade (õiglase kaubanduse) šokolaadi.  Põdrasamblik on korjatud metsast ning seejärel puhastatud, küpsetatud ning kaetud tumeda- ja piimašokolaadiga.

Põdrasambliku kasutamine šokolaaditootes on esmakordne ning Chocolala OÜ on sellele tootele seadnud ka Patendiametis kaitse.

Tallinna eriauhind, klaasikunstniku Anne-Liis Lehe valmistatud omanäoline eritellimustöö, väärtustab head eestimaist toitu.

Lisateave: Chocolala OÜ toodete kohta: http://www.chocolala.ee/
„Eesti Parim toiduaine 2016“ auhinnasaajad: www.toiduliit.ee

Agne Unn
tel 6404 229
agne.unn@tallinnlv.ee
turundusbüroo peaspetsialist
ettevõtluse arendamise osakond
Tallinna Ettevõtlusamet

 
Uudise rubriigid: Ettevõtjale