27.04.2017

„Eesti Parim Toiduaine 2017“ Tallinna eriauhinna pälvis HeyDay Organic OÜ

Konkursi „Eesti Parim Toiduaine 2017“ auhinnad anti välja 26. aprillil Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil.

Tallinn on juba üle kümne aasta pärjanud eriauhinnaga Tallinna ettevõtjate uusi tooteid.

Sellel aastal pälvis auhinna HeyDay Organic OÜ Sunbeam külmpressmahl. Selle toote puhul hinnati kõrgelt nii tehnoloogilist kui ka pakendiinnovatsiooni.

Sunbeam mahl on esimene külmpressi meetodil valmiv mahl Eestis ja Põhjamaades. Värskete mahlade säilitamiseks kasutatakse uudset HPP (kõrgsurvemeetod) tehnoloogiat – nii säilib mahl pudelis kuni 1,5 kuud, ilma, et sellele oleks lisatud ainsatki lisaainet.

Eristumaks konkurentidest, töötati koostöös disaineriga välja kolmnurkne pudel, mis lisaks praktilisusele ning kenale disainile võimaldab ka külmpressiseadmesse korraga rohkem pudeleid mahutada.

HeyDay mahlad on 100 % naturaalsed ja valminud külmpressi meetodil, ilma kuumtöötlemata. Nii garanteeritakse maksimaalne kogus vitamiine, mineraalaineid ja puhtaid maitseid. Kõik koostisosad on kasvatatud kontrollitud mahemeetoditega.

Tallinna eriauhind, klaasikunstniku Anne-Liis Lehe valmistatud omanäoline eritellimustöö, väärtustab head eestimaist toitu.

Lisateave: 
HeyDay Organic OÜ mahlad  http://heyday.eu/et 
„Eesti Parim toiduaine 2017“ auhinnasaajad: www.toiduliit.ee

HeyDayWEB-2.jpg

Agne Unn
tel 6404 229
agne.unn@tallinnlv.ee
turundusbüroo peaspetsialist
ettevõtluse arendamise osakond
Tallinna Ettevõtlusamet