30.04.2015

Gurmeeklubi OÜ pälvis konkursil „Eesti Parim Toiduaine 2015“ Tallinna eriauhinna

Konkursi „Eesti Parim Toiduaine 2015“ auhinnad anti välja 29. aprillil Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil. Tallinn on juba üle kümne aasta pärjanud eriauhinnaga Tallinna ettevõtjate uusi tooteid.

Sellel aastal pälvis auhinna Gurmeeklubi võitoode: Saaremaa vöi karulauguga. Tallinn tunnustab Gurmeeklubi ka tubli tootearenduse ja koostöö eest suurettevõttega.

Võitoode_ Saaremaa vöi karulauguga.jpg

Gurmeeklubi originaalretsepti järgi Saaremaa võimeistrite poolt valminud ehe karulauguvöi sisaldab puhtaid eestimaiseid maitseid mõnusa koorevõi ja karulaugu näol. See on esimene Eestis valmistatud ürtidega võitoode, mille tehnoloogias ei ole kasutatud kuivatatud ürte. Uudsel viisil kiirkülmutatud maitsetaimede lisamisega saavutatakse koduselt värske maitseelamus.

Gurmeeklubi OÜ on varasemalt kasutanud paljudele tuttavaks saanud Vertigo Gourmet kaubamärki, mis kannab alates oktoobrist 2012 Gourmet Club nime.

Tallinna eriauhind, klaasikunstniku Anne-Liis Lehe valmistatud omanäoline eritellimustöö, väärtustab head eestimaist toitu.

Lisateave: Gourmet Club toodete kohta: http://www.gourmetclub.ee/
„Eesti Parim toiduaine 2015“ auhinnasaajad: www.toiduliit.ee


Agne Unn
tel 5854 2226
agne.unn@tallinnlv.ee
turundusbüroo peaspetsialist
ettevõtluse arendamise osakond
Tallinna Ettevõtlusamet