Nakkuskliiniku isolatsioonikorrus sai värske välisilme

Nakkuskliinik 2.jpg
24.08.2017

Täna avati Lääne-Tallinna Keskhaiglas renoveeritud ruumid nakkuskliiniku hoone 1. korrusel, kus asub isolatsioonipalatitega varustatud osakond.

Kõige olulisema muudatusena sai remondi käigus uue väljanägemise üks isolatsioonipalatitest, mis on mõeldud kõige nakkusohtlikumate  patsientide raviks. Korruse renoveerimise tulemusena uuendati osakonna ventilatsioonisüsteem, värske välisilme said korruse koridor ning õdede tööruumid.

Tallinna abilinnapea Merike Martinsoni sõnul pole investeeringud nakkuskliiniku esimese korruse puhul olnud väga suured, aga need investeeringud on olnud väga vajalikud – praegu on kliiniku uus isolatsioonipalat saanud väga moodsa sisseseade ning kliiniku väga tubli kollektiiv saanud ka paremad töötingimused.

 „Meil on väga hea meel, et 55 aastat vanas hoones asuv nakkuskliinik uueneb,“ märkis kliiniku juhataja dr Kai Zilmer. „2008.-2009. aastal renoveerisime Norra toetuse abil nakkuskliinikus kolm korrust, mis vajasid kõige enam remonti, kuid 1. korrus jäi toona raha nappuse tõttu ootele. Haigla patsiendid ja töötajad vajasid hädasti paremaid tingimusi, mida nüüd saamegi neile pakkuda,“ ütles nakkuskliiniku juhataja ning lisas, et lähiaastatel vajavad renoveerimist ka ülejäänud isolatsioonipalatid.

Renoveerimistöid teostasid ehitustööde ühispakkumise esitanud Riito Ehituse ja Sand Ehituse konsortsium, sisearhitektuurse lahenduse autor on Mari-Iris Saarepera arhitektuuribüroost Visuaal OÜ.

 
Uudise rubriigid: Raepress