Pelguranna Lasteaia toitlustus

Pelguranna Lasteaias pakub toitlustamisteenust Baltic Restaurants AS.

Menüü 20.11-24.11.2017

Esmaspäev    Kogus, g
Hommikusöök  Piima - rukkihelbesupp, rukkileib ürdivõiga, tee suhkruga, banaan 200/30/150/40
Lõuna Tomatine sealihakaste, keedetud spagetid, porgandisalat hernestega, seemnesegu, virsikukreem linaseemnetega aedmarjamoosiga, Pria keefir, rukkileib 100/100/40/3/110/10/150/40
Oode Kanalihasupp aedviljadega, rukkileib, Pria paprika 150/30/40
Teisipäev   Kogus, g
Hommikusöök  Hirsipuder võisimaga, sepik munavõiga, Pria piim, Pria kaalikas 150/5/30/150/40
Lõuna Veiselihasupp läätsedega, kakaokissell aedmarjamoosiga, südamesepik 200/110/10/40
Oode Kartuli - porgandipuder ürdivõisilmaga, rukkileib, puuvilja mahlajook, kiivi 150/5/30/150/40
Kolmapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Piima - neljaviljasupp, rukkileib kalaga-tilaapiaga, tee suhkruga, Pria õun 200/30/150/40
Lõuna Kanapada seente ja hapukoorega, keedetud kartulid, hiinakapsasalat värske kurgiga, kirsitarretis vahukoorega, õunamahlajook, rukkileib 100/100/40/120/10/150/40
Oode Lillkapsa - nuudlisupp sealihaga, südamesepik, Pria porgand 150/30/40
Neljapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Täisterakarahelbepuder, Pria mustsõstar, võisepik värske kurgiga, Pria piim 150/40/30/150
Lõuna Kalaseljanka, hapukoor, kohupiimakreem marjadega, südamesepik 200/5/110/40
Oode Kartulid juustuga, ahjus küpsetatud, külm jogurti-värske kurgikaste, rukkileib, tee suhkruga, Pria kapsas 120/30/30/150/40
Reede    Kogus, g
Hommikusöök  Piima - nuudlisupp, võisepik keeduvorstiga, tee suhkruga, Pria ploom 200/30/150/40
Lõuna Hakkliha-riisipajaroog aedviljadega, kapsa- ja tomatisalat õliga, marjakissell vahukoorega, puuvilja mahlajook, rukkileib 100/100/40/110/10/150/40
Oode Õunakese kook, Pria piim, Pria värske lillkapsas 60/150/40
Täpsemat teavet toidu nimetuse ning allergiat või talumatust põhjustavate koostisosade kohta küsi e-posti aadressilt evelyn.bauman@balticrest.com
Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga.

Viimati muudetud: 17.11.2017