Nädala menüü

ESMASPÄEV  22. jaanuar

H: KIIVI. 4-viljapuder marjamoosiga, koolipiim 3,5%

L:  Keedetud kartul, hakkliha-kapsahautis, rukkileib Ruks

     Jäätisekokteil

O: Krabinuudlisalat, tatraleib, maitsevesi apelsiniga, PORGAND (pria)

 

TEISIPÄEV  23. jaanuar

H: PIRN (pria). Omlett, kaerasepik pasteedi ja kurgiga, kakao

L:  Hapukapsasupp hapukoore ja maitserohelisega, Jassi seemneleib

     Maasika-kohupiimakreem

O: Kartulipüree singiga, mustsõstra mahlajook SV, KIRSSTOMAT (pria)

 

KOLMAPÄEV  24. jaanuar

 H:  LILLKAPSAS (pria). Piima-nuudlisupp, võisai sprotiga

 L:  Pruun riis, kanafilee-porgandihautis, kurgi-peedisalat, Õige must leib

      Marjakompott

 O: Pitsa, õuna-kirsi mahlajook SV, VIINAMARI

 

NELJAPÄEV  25. jaanuar

H: BANAAN. Riisihelbepuder rosinatega, kibuvitsatee

L:  Seljanka hapukoore ja maitserohelisega, Jassi seemneleib

     Mannavaht koolipiimaga 2,5%

O: Täisterapasta juustuga, ploomiMAHL, KURK (pria)

  

REEDE  26. jaanuar

H: ÕUN (pria). Piima-riisisupp, kaerasepik juustu ja kons.kurgiga

L:  Kartuli-lõhevorm, kapsasalat, rukkileib Ruks

     Maasika-banaani-keefirikokteil

O: Maisimannapuder porgandikisselliga, KAALIKAS (pria)

 

* Toit valmistatakse lasteaias kohapeal, kaasa arvatud magustoidud ja küpsetised.

* Valmistame hakkliha ja hakklihatooted lasteaias kaelakarbonaadist.

* Mahlajoogid valmistatakse Bacula mahlakontsentraatidest, mis toodetakse kodumaistest    marjadest ja puuviljadest. Moosid pärinevad samast kohast.

* SV Bacula moosile ja siirupile  pole lisatud suhkrut ega kunstlikke magusaineid

* Infot allergeenide kohta toidus saab küsida majandusjuhatajalt

Viimati muudetud: 18.01.2018