Menüü


Esmaspäev     22.jaanuar

H: Täistera kaerahelbepuder (L/G), kirsimoos, õuna-porgandi-virsikumehu

L: Veisemaksastrooganov (G/L), keedetud makaronid (G), riivitud peet, riivitud porgand rosinatega*

   Rehe rukkileib (G), piim* (L), õunaamps*

O: Päikeseline püreesupp (L), sepikuviil (G)

 

Teisipäev     23.jaanuar

H: Mitmeviljapuder (L/G), kirsimoos, teraleib sulatatud juustuga (G/L), piim* (L)

L: Värskekapsaborš, hapukoor (L), kakaopuding (L) toormarjadega*

   Must vormileib (G), porgandiamps*

O: Risotto kanaga, piim* (L)

 

Kolmapäev     24.jaanuar 

H: Tatrapuder (L), või (L), sai pasteediga (G), piim* (L)

L: Mulgikapsad (G), aurutatud kartul, tomatisektorid*, riivitud peet* (seemnetega)

    Peenleib (G), piim* (L), apelsiniamps

 O: Köögiviljaraguu (T), mahlajook

 

Neljapäev     25.jaanuar

H: Rukkihelbepuder (L), kirsimoos, sepik juustu-porgandivõidega (G/L), piparmünditee

L: Koorene kalasupp (K/L), mustsõstra vaht (G) piimaga* (L)

    Rehe rukkileib (G), kapsaamps*

O: Makaronid hakklihaga (G), piim* (L)

 

Reede          26.jaanuar 

H: Mannapuder (G/L), kirsimoos, must leib kurgiga (G/L), piim* (L)

L: Kanapallid (L/M/G/S), keedetud tatar, hiinakapsas paprikaga*, aurutatud rohelised oad, soe koorekaste (L/G)

    Teraleib (G), keefir* (L), pirniamps*   

O: Riisi-makrasalat (L/M/K/Sp), rukkileib (G), mahlajook

 

Valmistoit sisaldab allergiat või talumatust tekitavaid aineid: G - gluteeni sisaldavad teraviljad; L - piim ja sellest valmistatud tooted (s.h laktoos); T - taimetoit; M - munad ja neist valmistatud tooted; K - kala ja sellest valmistatud tooted; S - sojaoad ja neist valmistatud tooted, Sp - sinep ja sellest valmistatud tooted, Se - seller ja sellest valmistatud tooted

NB! Täienadavat teavet toidu koostise ja allergeenide kohta saab info@koolitoit.ee

* Euroopa Koolipiima programmi alusel Euroopa Liidu poolt subsideeritud piimatoode/Euroopa Liidu poolt rahaliselt toetatava puuvilja ja köögivilja jagamise kava toode 

 

 

 

Viimati muudetud: 19.01.2018