MENÜÜ

KOOLITOITLUSTUSE OÜ
MENÜÜ
30.märts-3.aprill 2020.a.
30.märts Makaronid hakklihaga (makaron-gluteen, 300g
hakkliha,mugulsibul,õli)
toorsalat 60g
täisterarukkileib (gluteen),sai (gluteen), 30/20/20g
sepik (gluteen)
mahlajook 200g
31.märts Kana juustukastmes (kanakintsuliha, 300g
sulat.juust viola-laktoos )
keedetud riis 150g
toorsalat 60g
rukkileib (gluteen),sai (gluteen),sepik (gluteen) 30/20/20g
mahlajook 200g
01.apr Paneeritud kala (gluteen) 1tk
hapukoore-majoneesikaste (laktoos) 35g
keedetud kartul 170g
toorsalat 60g
mahlajook 200g
rukkileib (gluteen),sai (gluteen)) 30/20g
02.apr Hapukoore-singikaste (singikuubik,mug.sibul, 130g
hapukoor (laktoos)
hautatud tatar 150g
toorsalat 60g
mahlajook 200g
rukkileib (gluteen) ,sai (gluteen) ,sepik (gluteen)  30/20/20g
03.apr Ühepajatoit sealihaga (sealiha,kartul,porgand, 300g
sibul, kaalikas)
toorsalat 60g
mahlajook 200g
rukkileib (gluteen) ,sai (gluteen) ,sepik (gluteen)  30/20/20g
Viimati muudetud: 25.03.2020