Skip to content
Accessibility
 °C
Search for information, services, etc.

Õppematerjalid

Õppematerjalid

Siit leiate Pirita-Kose keskkonnahariduse õpitoa poolt koostatud õppematerjale, mida saate oma arvutisse alla laadides kasutada või välja printida. Õppematerjalide valik on pidevalt täiendamisel.

  • Kuldvillak "Aasta 2024 tegijad looduses"
    Saage tuttavaks 2024 aasta tegijatega looduses. Küsimusi näete punktisummal klikkides, vastused ilmuvad nähtavale järgmise kliki või Enterile vajutamisega. Vastuse lehe all on link "TAGASI ESILEHELE", mis suunabki jälle algusesse. Küsimused võivad olla parajad "pähklid", seega soovitame enne alustamist või ka vastamise ajal tutvuda Keskkonnaameti poolt välja antud plakatiga Aasta_2024 _tegijad_looduses_EST_1.pdf. Samas mängu mängides saategi teada.
  • Pirita-Kose keskkonnahariduse õpitoa poolt koostatud looduseteemalised pusled leiate SIIT. Lisandunud on ka "Aasta 2024 tegijad looduses".
  • Kuldvillak "Aasta 2023 tegijad looduses"
    Saage tuttavaks 2023 aasta tegijatega looduses. Peale faili allalaadimist ning avamist valige "Slide Show" (Slaidiseanss) ja From Beginning (Algusest)", et tekiks täisekraani vaade. Küsimusi näete punktisummal klikkides, vastused ilmuvad nähtavale järgmise kliki või Enterile vajutamisega. Vastuse lehe all on  link "TAGASI ESILEHELE", mis suunabki jälle algusesse. Küsimused võivad olla parajad "pähklid", seega soovitame enne alustamist või ka vastamise ajal tutvuda Keskkonnaameti poolt välja antud plakatiga "Aasta 2023 tegijad looduses."
  • Siin on võimalik mängida Kuldvillakut "Aasta 2023 tegijad looduses" ka internetis.
  • Lisasime ka Pirita-Kose keskkonnahariduse õpitoa poolt koostatud looduseteemalised pusled "Aasta 2023 tegijad looduses". Need leiate SIIT.
  • Kuldvillak "Aasta 2022 tegijad looduses"
    Peale faili allalaadimist ning avamist valige "Slide Show" (Slaidiseanss) ja From Beginning (Algusest)", et tekiks täisekraani vaade. Küsimusi näete punktisummal klikkides, vastused ilmuvad nähtavale järgmise kliki või Enterile vajutamisega. Vastuse lehe all on  link "TAGASI ESILEHELE", mis suunabki jälle algusesse.
    "Aasta 2022 tegijad looduses" Kuldvillakut saab mängida ka teises versioonis aadressil: https://www.jeopardyapp.com/play/aasta-2022-tegijad-looduses 
    Küsimused võivad olla parajad "pähklid", seega soovitame enne alustamist või ka vastamise ajal tutvuda Keskkonnaameti poolt välja antud plakatiga "Aasta tegijad looduses 2022."
  • HOB seiklus elurikkuses
    Eesti, Läti, Sloveenia ja Islandi koostöös valminud käsiraamat, mis on mõeldud 5-9 aastaste laste õpetajatele. Raamatust leiate palju vahvaid ja praktilisi elurikkuse-teemalisi tegevusi.
  • Kuldvillak "Aasta 2021 tegijad looduses"
    Peale faili allalaadimist ning avamist valige "Slide Show" (Slaidiseanss) ja From Beginning (Algusest)", et tekiks täisekraani vaade. Küsimusi näete punktisummal klikkides, vastused ilmuvad nähtavale järgmise kliki või Enterile vajutamisega. Tagasi küsimuste juurde viib liikumine vastuse all paremas nurgas olevale tekstile "Tagasi esilehele".
  • Kuldvillak "Linnud"
    Peale faili allalaadimist ning avamist valige "Slide Show" (Slaidiseanss) ja From Beginning (Algusest)", et tekiks täisekraani vaade. Küsimusi näete punktisummal klikkides, vastused ilmuvad nähtavale järgmise kliki või Enterile vajutamisega. Tagasi küsimuste juurde viib liikumine majakese pildile.
  • Puude tööleht 5-6 aastastele
  • Aasta 2019 tegijad looduses - ideed õpetamiseks
    Kuna sel aastal on planeeritud koolitused olude sunnil ära jäänud, siis jagame eelmise aasta ideid ja loodame, et leiate toredaid mõtteid ka selle aasta tegijate tutvustamiseks. Omapoolseid häid ideid võite jagada meie Facebooki lehel.
  • Aasta 2020 tegijad looduses
  • Kuldvillak "Aasta 2020 tegijad looduses"
    Peale faili allalaadimist ning avamist valige "Slide Show" (Slaidiseanss) ja From Beginning (Algusest)", et tekiks täisekraani vaade. Küsimusi näete punktisummal klikkides, vastused ilmuvad nähtavale järgmise kliki või Enterile vajutamisega. Tagasi küsimuste juurde viib liikumine vastuse all paremas nurgas olevale pildile.
  • Lindude doomino
    Printige välja, mängige ning saage mängu käigus teadmisi lindude rahvapärastest nimetustest!
  • Tähesupp "Kalad"
    Leidke tähesupist nimekirjas olev mereelustik. Lisatud on ka pildid, et saaksite otsitavaid objekte lähemalt uurida. Head isu!
  • Piltmõistatus "Lilled"
    Moodustage kahest pildist lille nimi. Vajadusel on abiks ka sõnad, mida saab välja lõigata ja piltide juurde sobitada. Kontrollimiseks ja lilledega lähemalt tutvumiseks on lisatud ka pildid mõistatuses olevatest lilledest.
  • Kuldvillak "Puud"
    Peale faili allalaadimist ning avamist valige "Slide Show" (Slaidiseanss) ja From Beginning (Algusest)", et tekiks täisekraani vaade. Küsimusi näete punktisummal klikkides, vastused ilmuvad nähtavale järgmise kliki või Enterile vajutamisega. Tagasi küsimuste valikusse saab kui vajutada kollasega kirjutatud vastusele.

Last modified 21.02.2024