25.04.2019

"Eesti Parim Toiduaine 2019“ Tallinna eriauhinna pälvis Kotzebue spelta hapusai

Konkursi „Eesti Parim Toiduaine 2019“ auhinnad anti välja 24. aprillil Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil.

Tallinn on juba 17 aastat pärjanud eriauhinnaga Tallinna ettevõtjate uusi tooteid.

2019. aasta eriauhinna võitis Kotzebue Bakery&Charcuterie Kotzebue spelta hapusai Jahu ja Sool OÜ-lt. 

Kotzebue Bakery&Charcuterie küpsetab lisaks teistele pagaritoodetele Eesti esimest „sourdouht“ tüüpi hapusaia.

Tegemist on juuretisega saiaga, mille valmimine võtab aega 24 tundi. Hapusaia valmimisele on aidanud kaasa tippkokk Peeter Pihel.

Toote leiab Tallinna ja Tartu kaubamajast, NOP Talupoest, Balti jaama turult, Vorstiabist Nõmme turult, Mahemarketist T1 Mall ja Sadamarketist.

Fotol Aivar Riisalu ja Jahu ja Sool OU_esindaja.jpgTallinna eriauhind, klaasikunstniku Anne-Liis Lehe valmistatud omanäoline eritellimustöö (HYTI disain), väärtustab head eestimaist toitu. 

Lisateave:

FB: Kotzebue Bakery&Charcuterie

„Eesti Parim toiduaine 2019“ auhinnasaajad: www.toiduliit.ee

Uudise rubriigid: