07.03.2019

Tervise edendus Hellikus

TAIME TEISIPÄEV. Alates veebruari kuust pakume lastele 1x nädalas ainult taimset toitu s.t lihavaba toitu.

Toitu valmistame rohkest aed-,  köögi- ja juurviljadest. Menüüs on näiteks kikerherne kotletid, aedviljaraguu ning igasugused püreesupid.

Vastlapäeval sõid lapsed hernesuppi (vt. pildilt), mis oli samuti valmistatud ainult püreestatud hernestest. Kaunistuseks "merevaigu" muster. Supp oli ilusat värvi ning maitses lastele väga. Magustoite magustame banaanide ja marjadega, valget suhkrut lisame toitu väga minimaalselt. Neljapäeviti pakume kalatoite.

Meie menüü ja lihavaba "taime teisipäev" sai lastevanemate poolt suure heakskiidu ja tunnustuse.

Aitähh Küllile ja Hellele, kes selle projekti välja mõtles !