24.04.2014

Especha OÜ pälvis konkursil „Eesti Parim Toiduaine 2014“ Tallinna eriauhinna

Konkursi „Eesti Parim Toiduaine 2014“ auhinnad anti välja 22. aprillil Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil. Tallinna Ettevõtlusamet tunnustab juba üle kümne aasta oma eriauhinnaga Tallinnas toodetud uusi tooteid. Sellel aastal pälvis auhinna Especha OÜ mustasõstra oolong tee.

Kõrgekvaliteetne ja traditsioonilise aasiapärase maitsega tee saadakse Eesti mustasõstralehest. Oolongtee on poolfermenteeritud tee ehk fermenteerimisastmelt rohelise ja musta tee vahel. Selliselt säilivad osaliselt mustaõstralehele omased maitsed ja toimed, kuid lisaks on juures traditsioonilise aasiapärase tee hea maitse.
Tallinna parim toiduaine 2014 mustasõstra oolong teeMustasõstra oolongi pilkupüüdva pakendidisaini autor on Evelin Vaherpuu.
Especha OÜ on väike, Kristiines asuv teetootmine, mille tootmisprotsess viiakse läbi veel suuresti käsitööna.
Ettevõtte juht ja ühtlasi ka teemeister Jon Ender tegeleb Eesti teekultuuri arendamisega, korraldab teekoolitusi, kus timmib teesõpradega erinevaid teemaitseid.

Tallinna eriauhind, metallikunstnik Jüri Roosa isikupärane lood-kell, aitab tegusal ja kiirelt edu suunas liikuval ettevõtjal märgata ka ise kella viie teeks aeg maha võtta.

Head teed!

Rohkem Especha OÜ ja mustasõstra oolong tee kohta http://especha.eu/toode/mustasostra-oolong/
Vaata kõiki „Eesti Parim toiduaine 2014“ auhinnasaajaid www.toiduliit.ee

Agne Unn
Tallinna Ettevõtlusamet

Uudise rubriigid: