25.04.2013

Ettevõtlusameti eriauhind OÜ La Muu vaniljejäätisele

Täna toimus Eesti Toiuduainetööstuse aastakonverents "Vähemaga rohkem-toidutööstuse võimalused", mille raames anti üle ka selle aasta võitjatiitlid tootekonkursi Parima Toiduaine 2013 raames.

Tallinna Ettevõtlusamet tunnustab juba aastaid  oma eriauhinnaga Tallinnas toodetud uusi tooteid. Sellel aastal pälvis auhinna OÜ La Muu vaniljejäätis. La Muu on väike, Pelgulinnas asuv jäätisetootmine, mille tootmisprotsess viiakse läbi suuresti käsitööna ja millesse on väikeettevõtjad Rasmus Rask ja Priit Mikelsaar pannud ka midagi seletamatut - kodukootult armsat. Toode on leidnud tarbijate seas sooja vastuvötu.

Auhinnaks on kunstnik Jüri Roosa kell, sest loodame, et edu suunas kiirelt liikunud tegusad ja pühendunud ettevõtjad ei unustaks kella vaadata ja tööde-tegemiste kõrvalt ka vaba aega endile lubada.

Ettevõtlusameti arenguprojektide koordinaator Ingrid Hindrikson

 

Uudise rubriigid: