30.04.2020

7. mail veebiseminar: hommik TFTAKga! – tulevikutrendid ja innovatsioon toiduainetööstuses

7. mail 2020 kell 09:00 kuni kell 10:30 toimub kolmas üritus sarjast „Hommikud tehnoloogia arenduskeskusega!“

Sarja veebiseminarid toimuvad alates 23.04 kuni 21.05 viiel järjestikusel neljapäeva hommikul kella 9st kuni 10.30ni. Igal hommikul pakutakse teile hommikukohvi kõrvale lühikest tutvustust ühe tehnoloogia arenduskeskuse väärtuspakkumisest ja EAS tutvustab võimalusi, kuidas EAS saab rahaliselt teie koostööd TAKidega toetada. 

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK) on kõrge teadusliku tasemega rahvusvaheliselt tunnustatud uurimis- ja arendusasutus, mille ambitsioon on uudsete toidu- ja biotehnoloogiate kasutuselevõtmise ning innovaatiliste toodete arendamise läbi muuta maailma.  Kasutame laialdast ekspertiisi mikroorganismidest, toidutehnoloogiast ja toitumisest, et välja töötada tervislikke tooteid ja jätkusuutlikke protsesse. Ühtse meeskonnana suudame paindlikult kohaneda üha kiirenevate arengutega teaduses ja tööstuses ning pakkuda oma klientidele toimivaid lahendusi

Korraldajad

Relika Alliksaar Williams, relika.williams@eas.ee 
Tiiu Treier, tiiu.treier@eas.ee
Ene Viiard, ene@tftak.eu  

 

Päevakava

9.00-9.45 TFTAK – ideest tooteni ja murest toimiva lahenduseni. Ene Viiard, TFTAK äriarendusjuht 

Millised on tulevikutrendid toidu ja toitumise valdkonnas? Kuidas mitte rongist maha jääda? Agiilne tootearendus ehk mida õppida teistelt sektoriteltKuidas koostöös TFTAKga nendele küsimustele vastata, räägib äriarendusjuht Ene Viiard. 

9.45-10.00 EASi meetmed TFTAKga koostöö toetamiseks. Relika Williams ja Tiiu Treier, EAS 

Miks teha koostööd TAKiga? 

Kui teil on idee uue toote/teenuse arendamiseks või olemasoleva täiendamiseks ja soovite seda arendada maailmas konkurentsivõimeliseks kasutades kõige värskemat teaduvõimekust, siis TAKid pakuvad teile toeks nii kõige uuemat teadmist kui ka tehnoloogilist võimekust. 

TAKid pakuvad ettevõtetele toodete/teenuste arendamisel tuge esmase kontseptsiooni
väljatöötamisest kuni toote/teenuse testimise ja valideerimiseni. 

Veebiseminarile "Hommik TFTAKga! - tulevikutrendid ja innovatsioon toiduainetööstuses" registreerimine.

Korraldaja: EAS

Uudise rubriigid: