Nädala menüü

ESMASPÄEV  23. aprill

H: BANAAN. Hirsihelbepuder marjamoosiga SV, koolipiim 2,5%

L:  Kartuli-hernepüree, kalafileekotlet, porgandi-maisisalat, Õige must leib

     Mustikakompott

O: Pasta-singi-juustusalat, õuna-kirsi mahlajook SV, KAALIKAS (pria)

            

TEISIPÄEV  24. aprill

H:  APELSIN. 5-viljapuder vaarikatega, kibuvitsatee

L:   Seljanka hapukoore ja  maitserohelisega, Jassi seemneleib

      Virsikuvaht koolipiimaga 2,5%

O:  Kartuli-singivorm, õunaMAHL, PAPRIKA (pria)

 

KOLMAPÄEV  25. aprill

H: KIIVI. Kõrvitsa-mannasupp, soe juustusai

L:  Kihiline ühepajatoit sealiha ja maitserohelisega, kons.kurgid, rukkileib Ruks

     Marja-banaani-keefirismuuti

O: Kodujuustusalat, näkileib, kakao, KURK (pria)

 

NELJAPÄEV  26. aprill

H: PIRN (pria). Neljaviljapuder võiga, koolipiim 2,5%

L:  Kartuli-porgandi-lillkapsasupp hapukoore ja maitserohelisega, Jassi seemneleib

     Maasika-kohupiimakreem

O: Pannkook marjamoosiga, piparmünditee, KIRSSTOMAT (pria)

 

REEDE  27. aprill

H: ÕUN (pria). Piima-riisisupp, kaerasepik tuunikalaga

L: Kartul, böstrooganov veiselihast, kapsa-kurgisalat, Õige must leib

    Jäätisekokteil

O: Täisterapasta juustuga, koolikeefir, REDIS (pria)

 

 

* Toit valmistatakse lasteaias kohapeal, kaasa arvatud magustoidud ja küpsetised.

*  Valmistame hakkliha ja hakklihatooted lasteaias kaelakarbonaadist.

* Mahlajoogid valmistatakse Bacula mahlakontsentraatidest, mis toodetakse kodumaistest marjadest ja puuviljadest. Moosid pärinevad samast kohast.

* SV Bacula moosile ja siirupile ei ole lisatud suhkrut ega kunstlikke magusaineid

* Infot allergeenide kohta toidus saab küsida majandusjuhatajalt

Viimati muudetud: 19.04.2018