-
Seminar Disain kohtub Teadusega: Jookide arenduse trendid ja väljakutsed
TalTechi ja Tallinna Ettevõtlusinkubaatori sarja Disain kohtub Teadusega järgmine sündmus „Jookide arenduse trendid ja väljakutsed“ toimub 31. oktoobril kell 14 TalTech Mektorys.
Tutvustussarja kuues sündmus on hea võimalus ettevõtlushuvilistele, tudengitele ja juba tegutsevatele ettevõtjatele saada teada, mis on jookide arenduses kõige suuremad väljakutsed ning kuidas aitab teadus neid lahendada? Kuidas sünnivad innovaatilised joogid, mis vastavad tänapäeva tarbijate ootustele?
Arutlevad:
Tutvuda saab ka TalTech'i toidutehnoloogia laboriga, veidi saab tooteid ka maitsta.
Osalemine tasuta, kindlasti vajalik eelnev registreerumine.
Täpsem info ja registreerumine: Tallinna Ettevõtlusinkubaatori kodulehel
Jälgi ka ürituse FB lehte: https://www.facebook.com/events/909136167802928
Kõik on oodatud osalema!
Tutvustussarja kuues sündmus on hea võimalus ettevõtlushuvilistele, tudengitele ja juba tegutsevatele ettevõtjatele saada teada, mis on jookide arenduses kõige suuremad väljakutsed ning kuidas aitab teadus neid lahendada? Kuidas sünnivad innovaatilised joogid, mis vastavad tänapäeva tarbijate ootustele?
Arutlevad:
- Kristel Vene (TalTech, Raw Edge)
- Lisli Pak (Kadarbiku Köögivili)
- Katrina Ahun (Öun Drinks)
- Tiina Kuuler (Valgejõe Veinivilla)
- Caroline Aruoja (Nöösker Mead)
Tutvuda saab ka TalTech'i toidutehnoloogia laboriga, veidi saab tooteid ka maitsta.
Osalemine tasuta, kindlasti vajalik eelnev registreerumine.
Täpsem info ja registreerumine: Tallinna Ettevõtlusinkubaatori kodulehel
Jälgi ka ürituse FB lehte: https://www.facebook.com/events/909136167802928
Kõik on oodatud osalema!