Liigu sisu juurde
Juurdepääsetavus
 °C
Otsi informatsiooni, teenuseid jne

Menüü

Menüü

Nädala menüü 15.-19.04.2024

  Esmaspäev
15.04.2024
Teisipäev
16.04.2024
Kolmapäev
17.04.2024
Neljapäev
18.04.2024
Reede
19.04.2024
Hommiku-söök
  • Odrahelbepuder 120g/200g
  • Või 3g/5g
  • Piim (PRIA) 120g/150g
  • Rukkihelbepuder
  • 120g/200g
  • Keedis 15g/20g
  • Piim (PRIA) 120g/150g
  • 5-viljahelbepuder 120g/200g
  • Või 3g/5g
  • Piim (PRIA) 120g/150g
  • Sepik juustuvõiga 25g/40g
  • Piima-riisisupp150g/250g
  • Hirsipuder 120g/200g
  • Või 3g/5g
  • Piim (PRIA) 120g/150g
Vitamiini-paus
  • Värske kapsas (PRIA) 30g
  • Valge redis(PRIA) 30g
  • Porgand (PRIA) 30g
  • Värske kapsas (PRIA) 30g
  • Kaalikas (PRIA) 30g
Lõuna-söök
  • Kalasupp maitserohelisega
  • 200g/250g
  • Hapukoor 10g/15g
  • Rukkileib 20g/35g
  • Kissell marjadest 120g/150g
  • Maisihelbed 10g/15g
  • Köögiviljapajaroog kanalihaga150g/220g
  • Teraleib 15g/20g
  • Mannavaht 100g/120g
  • Piim(PRIA) 100g/120g
  • Kodune seljanka maitserohelisega200g/250g
  • Peenleib 20g/35g
  • Virsikutarretis100g/120g
  • Hapukoor 10g/15g
  • Vahukoor 15g/20g
  • Maksastrooganov 100g/130g
  • Rukkileib 15g/25g
  • Tatar 80g/100g
  • Joogijogurt 120g/150g
  • Peedi- õunasalat 40g/50g
  • Borš sealihast, maitserohelisega 200g/250g
  • Hapukoor 10g/15g
  • Täisteraleib 20g/35g
  • Kama kohupiimakreem 80g/120g
  • Keedis 15g/20g
Vitamiini-amps
  • Õun (PRIA) 50g/60g
  • Apelsin 40g/50g
  • Pirn (PRIA) 50g/60g
  • Õun (PRIA) 50g/60g
  • Pirn (PRIA) 50g/60g
Õhtuoode
  • Makaronid hakklihaga120g/150g
  • Tee 120g/150g
  • Frikadellisupp maitserohelisega
  • 150g/200g
  • Leib15g
  • Riisiroog köögiviljadega120g/150g
  • Külm kaste 30g
  • Marjatee 120g/150g
  • Kartuli-kaalikapuder 120g/150g
  • Leib15g
  • Piim (PRIA) 120g/150g
  • Saiake 1 tk
  • Marjajook 120g/150g

*Mahlajoogid valmistatakse Rõngu Mahl AS mahlakontsentraatidest.
Toitlustaja võib vajadusel muuta menüüd.
*Võimalike allergeenide kohta küsi informatsiooni lasteaia koka või Tüdrukud OÜ esindaja käest([email protected]
)

Viimati muudetud 12.04.2024