Liigu sisu juurde
Juurdepääsetavus
 °C
Otsi informatsiooni, teenuseid jne

Kokanduse ring

Kokanduse ring

VANUS: 7.-12. a

TEGEVUS:

Läbides kursuse, oskab õpilane:

  • Kasutada koka tööriistu ohutult ja otstarbekalt
  • Oskab keeta, praadida, küpsetada, grillida, kuivatada, marineerida jne.
  • Valmistada lihtsamaid toite (eel- ja pearoogasi, suppe ja desserte)
  • Otstarbekalt katta ja serveerida toidulauda
  • Lugeda toiduretsepte ja valmistada selle järgi toitu
  • Jälgida ja järgida isikliku ja toitlustamisega seotud hügieeni
  • Eristada olulisemaid rahvuskööke
  • Oskab teha tööd köögis nii iseseisvalt kui ka rühmas
  • Teab ohutustehnika reegleid köögis

ÕPPETASU: 31 eurot kuus (4 tundi nädalas)
ÕPPEKEEL : eesti ja vene keel

ÕPETAJA: Jelena Rattik
ÕPPETUNNID:  L.  10.00 - 13.00 

ÕPETAJA: Ingrid Reiman
ÕPPETUNNID:  T., N..  15.50-17.20


KONTAKT:  6522536, [email protected]

REGISTREERIMINE. AVALDUSED.

Viimati muudetud 27.08.2024