Kokanduse ring
VANUS: 7-12. a.
TEGEVUS:
Läbides kursuse, oskab õpilane:
- Kasutada koka tööriistu õhutult ja otstarbekalt
- Oskab keeta, praadida, küpsetada, grillida, kuivatada, marineerida jne.
- Valmistada lihtsamaid toite (eel- ja pearoogasi, suppe ja disserte)
- Otstarbekalt katta ja serveerida toidulauda
- Lageda toiduretsepte ja valmistada selle järgi toitu
- Jälgida ja järgida isikliku ja toidlustamisega seotud hügieeni
- Eristada olulisemaid rahvuskööke
- Oskab teha tööd köögis nii iseseisvalt kui ka rühmas
- Teab ohutustehnika reegleid köögis
ÕPETAJA: Olga Sidorenko
ÕPPEKEEL: vene
ÕPPETASU: 28 €
KONTAKT: 6522536
ÕPPETUNNID:
K. 15.45 – 17.15 (I grupp); L. 10.00 - 13.00 (II grupp) kab 315