Kokanduse ring
VANUS: 7.-12. a
TEGEVUS:
Läbides kursuse, oskab õpilane:
- Kasutada koka tööriistu ohutult ja otstarbekalt
- Oskab keeta, praadida, küpsetada, grillida, kuivatada, marineerida jne.
- Valmistada lihtsamaid toite (eel- ja pearoogasi, suppe ja desserte)
- Otstarbekalt katta ja serveerida toidulauda
- Lugeda toiduretsepte ja valmistada selle järgi toitu
- Jälgida ja järgida isikliku ja toitlustamisega seotud hügieeni
- Eristada olulisemaid rahvuskööke
- Oskab teha tööd köögis nii iseseisvalt kui ka rühmas
- Teab ohutustehnika reegleid köögis
ÕPPETASU: 31 eurot kuus (4 tundi nädalas)
ÕPPEKEEL : eesti ja vene keel
ÕPETAJA: Jelena Rattik
ÕPPETUNNID: L. 10.00 - 13.00
ÕPETAJA: Ingrid Reiman
ÕPPETUNNID: T., N.. 15.50-17.20
KONTAKT: 6522536, [email protected]