Kokanduse ring
VANUS: 7-12. a.
RÜHM ON TÄIS !
TEGEVUS:
Läbides kursuse, oskab õpilane:
- Kasutada koka tööriistu ohutult ja otstarbekalt
- Oskab keeta, praadida, küpsetada, grillida, kuivatada, marineerida jne.
- Valmistada lihtsamaid toite (eel- ja pearoogasi, suppe ja desserte)
- Otstarbekalt katta ja serveerida toidulauda
- Lugeda toiduretsepte ja valmistada selle järgi toitu
- Jälgida ja järgida isikliku ja toitlustamisega seotud hügieeni
- Eristada olulisemaid rahvuskööke
- Oskab teha tööd köögis nii iseseisvalt kui ka rühmas
- Teab ohutustehnika reegleid köögis
ÕPETAJA: Olga Sidorenko
ÕPPETASU: 29 €
ÕPPEKEEL : vene keel
ÕPPETUNNID:
L. 10.00 - 13.00
KONTAKT: 6522536