Liigu sisu juurde
Tallinn.ee
Juurdepääsetavus
 °C
Otsi informatsiooni, teenuseid jne

Uudised

Täpsem otsingLihtsam otsing

Tallinn tunnustas parimaid noorsportlasi

Täna tunnustas abilinnapea Tiit Terik Tallinna raekojas pealinna silmapaistvamaid noorsportlasi ja nende treenereid, kes on edukalt osalenud noorte ja juunioride rahvusvahelistel tiitlivõistlustel. Tallinn toetab sel aastal 58 parimat noorsportlast vanuses 14–23 ja nende treenereid.
Tallinna kergejõustikuhalli avamine 4_foto Aleksandr Guzhov_Pealinn.jpg

Kergejõustikuhall avas pärast põhjalikku uuenduskuuri uksed

16. jaanuaril avati pärast põhjalikku renoveerimist Tallinna kergejõustikuhall, kus on oluliselt paranenud tingimused nii treenimiseks kui ka võistluste korraldamiseks mitmetel erinevatel spordialadel. Lisaks kergejõustikule on võimalik korraldada võistlusi judos, maadluses, karates, vehklemises, laskmises, tõstmises ja teistel spordialadel.
International Childrens Game_i  president Igor Topole ja peasekretär Hugh Waters kohtusid linnajuhtide ja koolispordi liidu esindajatega.jpg

Tallinn sai rahvusvaheliste laste mängude korraldusõiguse

Tallinn sai 2025. aastal rahvusvahelise olümpiakomitee egiidi all toimuvate laste mängude korraldajalinnaks. Eelmisel nädalal tutvusid pealinna sporditaristuga International Children’s Game’i president Igor Topole ja peasekretär Hugh Waters. Samuti kohtuti linnajuhtidega, kellega arutati detailsemalt mängude korraldamisega seotud küsimusi.