Kulinaariakool
Kokanduse stuudios omandavad lapsed ja noored teadmisi toitumisest ja toitlustamisest. Põhirõhk on praktilisel tegevusel. Kokanduse stuudio eesmärgiks on huvi äratamine kokanduse ja tervisliku toitumise vastu. Kokanduse stuudios lapsed ja noored õppivad: retseptide lugemisest, lauakatmise reeglid, pagaritoodete valmistamise ja kaunistamise, erinevate rahvusköökide toitude valmistamist, erinevate köögi töövahendite ja tehnika õiget ja ohutud kasutamist. Õppeköögis töötades järgitakse üldkehtivaid hügieeni, - töö- ja tuleohutusnõudeid.
KLASSIRUUM: õppeköök
ÕPETAJA: I. Mešalnikova, M.Podlesnaja, V. Orel
Huviringi saab registreeruda järgmisel lingil:
https://tondiraba.edu.ee/registration/