Tervisliku toitumise kuu Tallinna Järveotsa Gümnaasiumis
Tervisliku toitumise kuul läbisid 6. klassid teemakohase tunni.
Arutleti tervislikku toitumist puudutavate teemade üle ning tehti erinevaid ülesandeid. Läbivad teemad olid toit, toiduaine, toitaine (valgud, rasvad, süsivesikud, vitamiinid, mineraalained, vesi), loomsed ja taimsed toiduained, töötlemata ja töödeldud toiduained, makro- ja mikrotoitained, toiduenergia ja toiteväärtus, mitmekülgne toit, taldrikureegel, toidupüramiid. Täideti ka erinevaid töölehti toitumise teemal.
5.c klass joonistas plakateid, millele lisati üks tervisliku toidu retsept. Arutleti ka, kas kallim toit on alati kvaliteetsem, milleks on vaja teada toiduainete koostist ja millist uut tervislikku toiduainet on õpilased viimasel ajal söönud.
Allikas: Tallinna Järveotsa Gümnaasium