Külalislahkuse klaster

Klastri ülevaade:

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) juurde moodustati gastronoomia katusorganisatsioonide poolt Külalislahkuse klaster, mille eesmärk on Eesti toidukultuuri arendamine ja tutvustamine maailmas.

Koostöövõimalused:

Külalislahkuse klastri moodustasid EHRL’i liikmed, kelle eesmärk on anda omalt poolt jõulisem tõuge Eesti viimisel gastronoomiamaailma tippude sekka. EHRLi liikmete sõnul on meil juba olemas kliendid, kes reisivad Eestisse hea toidu eesmärgil, aga seda segmenti on vaja teadlikult suurendada.

Tegevusvaldkonnad:

Külalislahkuse klaster liidab kõik Eesti toidukultuuriga seotud katuseorganisatsioonid platvormiks, mille abil edendada ja populariseerida Eesti külalislahkust kui riigile olulist tööstusharu. 

Klastri liikmed:

Klastri asutajaliikmeteks on MTÜ Eesti Peakokkade Ühendus, Eesti Maitsed (Havera OÜ), MTÜ Eesti Maaturism,  MTÜ Eesti Baarmenite Assotsiatsioon,  MTÜ Eesti Sommeljeede Assotsatsioon ja  Silverspoon (MTÜ Gastronomy Society of Estonia). 

Kontakt:

Külalislahkuse klastri juht Kristjan Peäske.jpg

Kristjan Peäske
EHRL’i juhatuse liige, restoranide Lee ja Lore Bistroo omanik
Tel 5349 6832

Aivar Hanson
Eesti Maitsed eestvedaja ning White Guide restoranigiidi Baltikumi juht
Tel 504 7902

Viimati muudetud: 13.10.2021