Lepatriinu lasteaia nädalamenüü

 
Nädalamenüü 05.04-09.04.2021

Esmaspäev    Kogus, g
Hommikusöök  Neljaviljapuder, mustsõstar, Pria piimatoode, Pria kaalikas 200/20/150/40
Lõuna Kodune hakklihakaste, ahjukartulid, kapsasalat seemnesegu, õuna - keefirikokteil, leivatoode 100/130/40/150/40
Oode Sealiha - aedviljasupp, leivatoode, Pria pirn 150/30/40
Teisipäev   Kogus, g
Hommikusöök  Maisimannapuder, moos, Pria piimatoode, Pria nuikapsas 200/10/150/40
Lõuna Kalkuni - makaronisupp, ricottavaht mahlakisselliga, leivatoode 200/65/65/40
Oode Kartuliroog ürtidega, puuvilja mahlajook, leivatoode, Pria õun 150/150/30/40
Kolmapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Odrahelbepuder, moos, Pria piimatoode, Pria kurk 200/10/150/40
Lõuna Valgekalafilee koorekastmes, keedetud riis köögiviljadega, porgandi salat, marjakompott, leivatoode 100/130/40/150/30
Oode Köögiviljasupp, leivatoode, Pria pirn 150/30/40
Neljapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Hirsipuder, toormoos, Pria piimatoode, Pria porgand 200/10/150/40
Lõuna Kodune seljanka, hapukoor R 20 %, õuna - mannavaht piimaga, leivatoode 200/10/100/50/30
Oode Tatar hakklihaga, külm jogurtikaste, maitsevesi, leivatoode, melon 150/30/150/30/40
Reede    Kogus, g
Hommikusöök  Piima-riisihelbesupp, rukkileib kalavõidega, Pria valge redis 200/30/40
Lõuna Kanapasta, külm jogurti - värske kurgikaste, peedisalat õliga, jõhvikakissell, leivatoode 200/30/40/150/30
Oode Õuna-kõrvitsakook, Pria piimatoode, apelsin 80/150/40

Nädalamenüü 12.04-16.04.2021   

Esmaspäev    Kogus, g
Hommikusöök  Täisterakaerahelbepuder, marjasegu, Pria piimatoode, Pria kapsas 200/20/150/40
Lõuna Kalkunikaste ürtidega, keedetud tatar, hapukapsasalat, kama muhedik, leivatoode 100/130/40/150/40
Oode Hakklihasupp, leivatoode, Pria pirn 150/30/40
Teisipäev   Kogus, g
Hommikusöök  Seitsmeviljapuder, moos, Pria piimatoode, Pria porgand 200/10/150/40
Lõuna Kanasupp, vanilje-piimatarretis marjakastmega, leivatoode 200/100/20/40
Oode Pasta köögiviljadega, külm hapukoorekaste, maitsevesi, leivatoode, banaan 150/30/150/30/40
Kolmapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Rukkihelbepuder, toormoos, Pria piimatoode, Pria paprika 200/10/150/40
Lõuna Sealihastrooganov, keedetud kartulid, peedisalat valge redisega, punasesõstra kompott, leivatoode 100/130/40/150/40
Oode Juurviljapüreesupp, röstitud sepikukuubikud, leivatoode, Pria õun 150/5/30/40
Neljapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Viieviljapuder, moos, Pria piimatoode, Pria lillkapsas 200/10/150/40
Lõuna Kalasupp tomatiga, sepikuvorm piimaga, leivatoode 200/80/50/40
Oode Kalkuni - kartuliroog, õunamahlajook, leivatoode, greip 150/150/30/40
Reede    Kogus, g
Hommikusöök  Ahjuomlett, rukkivõileib värske kurgiga, Pria piimatoode, Pria kaalikas 100/30/150/40
Lõuna Hakkliharisoto, külm jogurtikaste, porgandisalat jõhvikatega seemnesegu, arooniamorss, leivatoode 200/30/40/150/40
Oode Juustusai, piparmündi tee, Pria pirn 70/150/40

Nädalamenüü 19.04-23.04.2021

Esmaspäev    Kogus, g
Hommikusöök  Maisimannapuder, maasikas, Pria piimatoode, Pria kurk 200/20/150/40
Lõuna Koorene kanakaste, keedetud riis, valge redise-värskekapsa-porgandisalat, kirsi-jogurtikokteil, leivatoode 100/130/40/150/40
Oode Peedisupp, hapukoor R 20 %, leivatoode, Pria pirn 150/10/30/40
Teisipäev   Kogus, g
Hommikusöök  Hirsipuder, moos, Pria piimatoode, Pria porgand 200/10/150/40
Lõuna Kalkuni - aedviljasupp, kakao- hapukooremagustoit toormoosiga, leivatoode 200/100/20/30
Oode Küpsetatud kartulid, külm hapukoorekaste,  maitsevesi, leivatoode, Pria õun 150/30/150/30/40
Kolmapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Nisuhelbepuder, toormoos, Pria piimatoode, Pria valge redis 200/10/150/40
Lõuna Saidafilee koorekastmes, kartulipuder, peedi - kurgi salat, õunakompott, leivatoode 100/130/40/150/30
Oode Värskekapsasupp sealihaga, leivatoode, Pria pirn 150/30/40
Neljapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Neljaviljapuder, moos, Pria piimatoode, Pria kaalikas 200/10/150/40
Lõuna Kartuli - frikadellisupp, riisipuding moosiga, leivatoode 200/100/20/20
Oode Tatar kana ja köögiviljadega, külm jogurtikaste,  tee, leivatoode, apelsin 150/30/150/20/40
Reede    Kogus, g
Hommikusöök  Piima- odrahelbesupp, rukkivõileib sulatatud juustuga, Pria punane kapsas 200/30/40
Lõuna Makaronid sealihaga, tomatikaste, kaalikasalat jõhvikatega, marjakissell, leivatoode 200/30/40/150/30
Oode Kaneelirull, Pria piimatoode, Pria õun 70/150/40

Nädalamenüü 26.04-30.04.2021

Esmaspäev    Kogus, g
Hommikusöök  Seitsmeviljapuder, kirss, Pria piimatoode, Pria lillkapsas 200/20/150/40
Lõuna Maksastrooganov, keedetud makaronid, porgandi - porrulaugusalat, puuvilja - jogurtikokteil, leivatoode 100/130/40/150/30
Oode Kanasupp valgete ubadega, leivatoode, kiivi 150/30/40
Teisipäev   Kogus, g
Hommikusöök  Riisihelbepuder, moos, Pria piimatoode, Pria kurk 200/10/150/40
Lõuna Selge kalasupp, maasika-jogurtidessert moosiga, leivatoode 200/100/20/30
Oode Ahjukartulid, värske tilliga hapukoorekaste, õunamahlajook, leivatoode, Pria pirn 150/30/150/30/40
Kolmapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Täisterakaerahelbepuder, toormoos, Pria piimatoode, Pria kaalikas 200/10/150/40
Lõuna Kanakaste ürtidega, kartulipuder, kapsasalat värske kurgiga, jõhvikamorss, leivatoode 100/130/40/150/40
Oode Kõrvitsapüreesupp, röstitud sepikukuubikud, leivatoode, Pria õun 150/5/40/40
Neljapäev    Kogus, g
Hommikusöök  Munapuder, rukkivõileib värske kurgiga, Pria piimatoode, Pria porgand 100/30/150/40
Lõuna Borš sealihaga, hapukoor R 20 %, leivavaht piimaga, leivatoode 200/10/100/50/30
Oode Riisiroog hakklihaga, külm jogurtikaste, maitsevesi, leivatoode, banaan 150/30/150/30/40
Reede    Kogus, g
Hommikusöök  Viieviljapuder, moos, Pria piimatoode, Pria paprika 200/10/150/40
Lõuna Kalkuni - köögiviljaraguu, peedisalat mustsõstraga, ploomikompott, leivatoode 200/40/150/40
Oode Õunakook, kummeli tee, Pria õun 80/150/40
Menüüs võib esineda muutusi.
Täpsemat  teavet  toidu nimetuse  ning  allergiat  või  talumatust  põhjustavate  koostisosade kohta küsi e-posti aadressilt madli.martverk@balticrest.com
Menüüs pakutavad mahlajoogid on valmistatud ilma lisatud suhkruta kontsentreeritud mahlast.
Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga.

Viimati muudetud: 09.04.2021