Nädala menüü

ESMASPÄEV  25. juuni

H: ÕUN (pria). Krõbe marjamüsli koolipiimaga 2,5%  

L:  Pruun riis, täisterapaneeringuga kalafilee, tartar kaste, hernes, rukkileib Ruks

     MultivitamiiniMAHL

O: 8-viljahelbepuder mustikatega, kibuvitsatee, PORGAND (pria)

 

TEISIPÄEV  26. juuni

 H: PLOOM (pria). Täistera-kaerahelbepuder marjamoosiga, mustsõstratee

 L:  Hakkliha-nuudlisupp hapukoore ja maitserohelisega, Jassi seemneleib

      Mannavaht koolipiimaga 2,5%

 O: Herne-porgandi-paprika-risoto, kirsi mahlajook SV, KURK (pria)

 

KOLMAPÄEV  27. juuni

H: PIRN (pria). Piima-riisisupp, kaerasepik skumbriavõi ja kurgiga

L: Kartulipüree, lihapall tomatikastmes, kollase porgandi salat, Õige must leib

    Kirsikompott

O: Kohupiimakreem riivleivaga, õuna-mustsõstra mahlajook SV, PAPRIKA (pria)

 

NELJAPÄEV   28. juuni

H: BANAAN. Rukkihelbepuder marjamoosiga SV, piparmünditee

L: Borš hapukoore ja maitserohelisega, Jassi seemneleib

    Saiavorm koolipiimaga 2,5%

O: Keedumuna, kaerasepik pasteediga, sidrunivesi, KIRSSTOMAT (pria)

 

REEDE 29. JUUNI

H: REDIS (pria). Piima-sarvekesesupp, kaerasepik merevaigu ja kurgiga

L: Plov sealihaga, kons.kurgisalat, must vormileib

    Ploomi-keefirikokteil

O: Rukkijahuvaht maasikate ja koolipiimaga 2,5%, KAALIKAS (pria)

 

 

* Toit valmistatakse lasteaias kohapeal, kaasa arvatud magustoidud ja küpsetised.

* Valmistame hakkliha ja hakklihatooted lasteaias kaelakarbonaadist .

* Mahlajoogid valmistatakse Bacula mahlakontsentraatidest, mis toodetakse kodumaistest    marjadest ja puuviljadest. Moosid pärinevad samast kohast.

* SV Bacula moosile ja siirupile pole lisatud suhkrut ega kunstlikke magusaineid

* Infot allergeenide kohta toidus saab küsida majandusjuhatajalt

Viimati muudetud: 22.06.2018