Nädala menüü

Tallinna Magdaleena Lasteaed osaleb Tallinna Haridusameti mahetoidu pilootprojektis 01.02.19-31.05.19. Sel perioodil on kasutusel Veterinaar- ja Toiduameti ÖKO märk, mis näitab 20-50% mahetooraine kasutamist toidu valmistamisel arvutatud maksumusest

JAANUAR 17%, VEEBRUAR 28%, MÄRTS 38%

ESMASPÄEV  22. aprill                   

H: BANAAN. 7-viljahelbepuder marjamoosiga SV, koolipiim 2,5%

L: Juurviljasupp lillkapsa, hapukoore ja maitserohelisega, Jassi seemneleib

    Halvaakreem

O: Röst pitsakattega, võileib värske kurgiga, kibuvitsatee, KAALIKAS (pria)

 

TEISIPÄEV  23. aprill

H: APELSIN. Piima-riisisupp, kaerasepik sprotiga

L:  Kartul, mulgikapsad sealihaga, Õige must leib

     Virsikukompott

O: Kodujuustuvorm mustsõstrakisselliga, PAPRIKA (pria)

 

KOLMAPÄEV  24. aprill

H: KIIVI. Omlett, kaerasepik singiga, koolipiim 2,5%

L: Borš hapukoore ja maitserohelisega, Jassi seemneleib

    Kohupiima-rukkikamavaht

O: Hautatud köögivili, tatraküpsis meega, kirsi mahlajook SV, KURK (pria)

 

NELJAPÄEV  25. aprill

H: PIRN (pria). Piima-makaronisupp, kaerasepik sulajuustuga

L: Kartuli-porgandipüree, pikkpoiss, peedi-kurgisalat, Pärnu rukkileib

    Banaani-maasika-keefirikokteil

O: Tartotto aedviljadega, näkileib, võrukaeltetee, KAPSAS (pria)

 

REEDE  26. aprill

H: ÕUN (pria). Rukkihelbepuder mustikatega, koolipiim 2,5%

L: Kalasupp muna ja maitserohelisega, Pärnu rukkileib

    Karamellkissell marjamoosiga SV

O: Paneeritud brokkoli, külm kaste, ploomiMAHL, PORGAND  (pria)

 

* Pärnu rukkileiba pole lisatud pärmi, suhkrut ja nisujahu

* Toit valmistatakse lasteaias kohapeal, kaasa arvatud magustoidud ja küpsetised.

* Valmistame hakkliha ja hakklihatooted lasteaias Eesti kaelakarbonaadist.

* Mahlajoogid valmistatakse Bacula mahlakontsentraatidest, mis toodetakse kodumaistest marjadest ja puuviljadest. Moosid pärinevad samast kohast

* SV Bacula moosile ja siirupile ei ole lisatud suhkrut ega kunstlikke magusaineid

* Infot allergeenide kohta toidus saab küsida majandusjuhatajalt

Viimati muudetud: 22.04.2019