Kokanduse ring

VANUS: 7-12. a.

TEGEVUS:

Läbides kursuse, oskab õpilane:

  • Kasutada koka tööriistu õhutult ja otstarbekalt
  • Oskab keeta, praadida, küpsetada, grillida, kuivatada, marineerida jne.
  • Valmistada lihtsamaid toite (eel- ja pearoogasi, suppe ja disserte)
  • Otstarbekalt katta ja serveerida toidulauda
  • Lageda toiduretsepte ja valmistada selle järgi toitu
  • Jälgida ja järgida isikliku ja toidlustamisega seotud hügieeni
  • Eristada olulisemaid rahvuskööke
  • Oskab teha tööd köögis nii iseseisvalt kui ka rühmas
  • Teab ohutustehnika reegleid köögis

ÕPETAJA: Olga Sidorenko

ÕPPEKEEL: vene

ÕPPETASU: 25 €

KONTAKT: 

ÕPPETUNNID:

K., R. 15.45 – 17.15  001 Minisaal 001

REGISTREERIMINE. AVALDUSED.

Viimati muudetud: 18.09.2020

Gallup

Kui tihti külastad lasteaia kodulehte

Vähem, kui üks kord nädalas

100.0% - 2 häält