Menüü


Esmaspäev     18.juuni

H: Neljaviljapuder (G/L), virsikumoos, Aura mahl

L: Bolognesekaste, keedetud makaronid (G), riivitud porgand*, värskekapsa tillisalat

    Must vormileib (G), piim* (L), õunaamps*

O: Kõrvitsapüreesupp (L), teratasku (G)

 

Teisipäev     19.juuni

H: Odrahelbepuder (G/L), virsikumoos, rukkileib ürdivõiga (G/L/M/Sp), kakao (L)

L: Kalkuni riisisupp, marjatarretis vahukoorega (L)  

   Peenleib (G), kapsaamps*

O: Ahjukartul vorstiga (S), piim* (L)

 

Kolmapäev     20.juuni 

H: Piima-nuudlisupp (L/G), sai munavõidega (G/L/M/Sp)

L: Ühepajatoit, värskekurgiviilud*, riivitud peet

    Must vormileib (G), mahlajook, pirniamps*

 O: Risotto, piim* (L)

 

Neljapäev     21.juuni

H: Tatrapuder (L), või (L), sepik tuunikalavõidega (G/K/L/M/Sp), piim* (L)

L: Hapukapsasupp (G), mannapuder (L/G) mahlakisselliga

    Peenleib (G), porgandiamps*

O: Köögivilja-hakklihahautis, keefir* (L)

 

Reede         22.juuni 

H: Kaerahelbepuder (G/L), virsikumoos, peenleib juustuga (G/L), piim* (L)

L: Kala muna-koorekastmes (K/L/M/G), keedetud riis, riivitud porgand seemnetega*, punane kapsas õuntega

   Rehe rukkileib (G), mahlajook, apelsiniamps

O: Rosinakukkel (G), maitsestamata jogurt (L)* toormarjadega*

Valmistoit sisaldab allergiat või talumatust tekitavaid aineid: G - gluteeni sisaldavad teraviljad; L - piim ja sellest valmistatud tooted (s.h laktoos); T - taimetoit; M - munad ja neist valmistatud tooted; K - kala ja sellest valmistatud tooted; S - sojaoad ja neist valmistatud tooted, Sp - sinep ja sellest valmistatud tooted, Se - seller ja sellest valmistatud tooted

NB! Täienadavat teavet toidu koostise ja allergeenide kohta saab info@koolitoit.ee

* Euroopa Koolipiima programmi alusel Euroopa Liidu poolt subsideeritud piimatoode/Euroopa Liidu poolt rahaliselt toetatava puuvilja ja köögivilja jagamise kava toode 

 

 

 

Viimati muudetud: 15.06.2018