Päevakava

2019/20 õppeaasta päevakava               
NB! Iga konkreetse rühma päevakava sõltub laste vanusest ja rühmatüübist. Päevakavad koostatakse septembris ning kinnitatakse lasteaia direktori poolt.

KINNITATUD Tallinna Suur-Pae Lasteaia direktori 24.07.2019 käskkirjaga nr 1-2/11

 

1.sõim Pääsukesed
(1,5-2.a)

2.sõimerühm Sipelgad 
(2-3.a)
3.sõimerühm
Öökullid
(2-3.a)

4.aiarühm Vikerkaar
(3-4.a)
8.aiarühm Jaaniussikesed
(3-4.a)

5.aiarühm Mõmmikud_
12.aiarühm Lepatriinud
6.aiarühm Liblikad
(3-6.a)

9.aiarühm Tähekesed
10.aiarühm_ Vesikiilid
(5-6.a)

 11.aiarühm
Mesimummud
(6-7.a)

Valverühm
7.aiarühm Jänkukesed
(6-7.a)

Rühm on avatud:

7.15-18.00

7.15-18.00
(2 sõim)
7:00-18:00
(3 sõim)

7:00-18:00

7:00-18:15

7:00-18:15

7:00-8:15

6:30-18:30

Laste saabumine lasteaeda, hommikune vaba tegevus, mängud, individuaalsed tegevused

7:15-8:00

7:15 (7:00) - 8:00

7:00-8:00

7:00-8:00

7:00-8:00

7:00– 8:00

6:30–8:00

Mängud,   ettevalmistused planeeritud tegevusteks

8:00-8:15

8:00-8:15

8:00-8:15

8:00-8:15

8:00–8:15

8:00–8:15

8:00-8:15

Hommiku-võimlemine või hommikuring

8:15-8:20

8:15-8:20

8:15-8:20

8:15-8:20

8:15-8:20

8:15-8:20

8:15-8:20

1.hommikusöök

8:20-8:50

8:20-8:50

8:20-8:50

8:20-08:50

8:20-8:50

8:20-8:50

8:20-8:50

Planeeritud tegevused, mängud

8:50-9:30 (40 min)

8:50-9:30 (40 min)

8:50-10:00 (1t 10 min)

8:50-10:20 (1t 30 min)

8:50-10:25 (1t 35 min)

8:50-10:40
(1t 50 min)

8:50-10:40 (1t 50 min)

2.hommikusöök (tervise amps)

9:30-9:50 (20 min)

9:30-9:50
(20 min)

10:00-10:10
(10 min)

10:20-10:30 (10 min)

10:25-10:35 (10 min)

10:40-10:50 (10 min)

10:40-10:50 (10 min)

Ettevalmistused   õue minekuks

9:50-10:15 (25 min)

9:50-10:15
(25 min)

10:10-10:30
(20 min)

10:30-10:50
(20 min)

10:35-10:50 (15 min)

10:50-11:00 (10 min)

10:50-11:00 (10 min)

Õues liikumistegevused ja mängud

10:15-11:15 (1t)

10:15-11:20 (1t 05 min)

10:30-11:40 (1t 10 min)

10:50-12:00 (1t 10 min)

10:50-12:10 (1t   20 min)

11:00-12:20 (1t 20 min)

11:00-12:20 (1t 20 min)

Tuppa   tulek, ettevalmistused lõunasöögiks, mängud

11:15-11:45 (30 min)

11:20-11:40
(20 min)

11.40-12.00 (20 min)

12:00-12:20 (20 min)

12:10-12:25 (15 min)

12:20-12:30 (10 min)

12:20-12:30 (10 min)

Lõuna

11.45-12.15

11.40-12.20

12.00-12.30

12:20-12:50

12:25-12:55

12:30-13:00

12:30-13:00

Puhkeaeg

12:15-15:00

12:20-15:00

12:30-15:00

12:50-15:00

12:55-15:00

13:00-15:00

13:00-15:00

Ärkamine, karastamine, mängud

15:00-15:20

15:00-15:20

15:00-15:20

15:00-15:20

15:00-15:20

15:00-15:20

15:00-15:20

Õhtuoode

15:20-15:50

15:20-15:50

15:20-15:50

15:20-15:50

15:20-15:50

15:20-15:50

15:20-15:50

Planeeritud   tegevused ja mängud, huviringid

15:50-16:30

15:50-16:30

15:50-16:30

15:50-16:30

15:50-16:30

15:50-16:30

15:50-16:30

Tegevused   ja mängud õues, laste koju minek

16:30-18:00

16:30-18:00

16:30-18:00

16:30-18:15

16:30-18:15

16:30-18:15

16:30-18:30

Viimati muudetud: 07.08.2019