Kulinaariakool

Kokanduse stuudios omandavad lapsed ja noored teadmisi toitumisest ja toitlustamisest. Põhirõhk on praktilisel tegevusel. Kokanduse stuudio eesmärgiks on huvi äratamine kokanduse ja tervisliku toitumise vastu;

Kokanduse stuudios lapsed ja noored õppivad :

Retseptide lugemisest

Lauakatmise reeglid

Pagaritoodete valmistamise ja kaunistamise

Erinevate rahvusköökide toitude valmistamist

Erinevate köögi töövahendite ja tehnika õiget ja ohutud kasutamist

Õppeköögis töötades järgitakse üldkehtivaid hügieeni,- töö- ja tuleohutusnõudeid.

OSALEJAD: 7-19a.

ÕPPETASU: 20- 35 eurot /kuu


TUNNID TOIMUVAD :

2019/20 õ.a tunniplaan

LAUPÄEV 10.00-13.00 (13+) 

NELJAPÄEV 17.00-20.00  (10+) 

TEISIPÄEV  18.00-19.30, LAUPÄEV 13.00-14.30 (7+)

ESMASPÄEV  18.00-19.30 (10+)

TEISIPÄEV 16.00-17.30, REEDE 16.00-17.30 (7+) 

KOLMAPÄEV 18.00-19.30, REEDE 18.00-19.30 (10+) 

ESMASPÄEV 16.00-17.30 (7+) 

LAUPÄEV 13.00-16.00 (13+)


KLASSIRUUM: Õppeköök

ÕPETAJA: V. Mozessov,  I. Mešalnikova  , M .Soorand 

2017-03-29 11.22.38 1-min.jpg2017-03-29 11.24.04 1-min.jpg

Viimati muudetud: 09.05.2019