Kulinaariakool
Kokanduse stuudios omandavad lapsed ja noored teadmisi toitumisest ja toitlustamisest. Põhirõhk on praktilisel tegevusel. Kokanduse stuudio eesmärgiks on huvi äratamine kokanduse ja tervisliku toitumise vastu;
Kokanduse stuudios lapsed ja noored õppivad :
Retseptide lugemisest
Lauakatmise reeglid
Pagaritoodete valmistamise ja kaunistamise
Erinevate rahvusköökide toitude valmistamist
Erinevate köögi töövahendite ja tehnika õiget ja ohutud kasutamist
Õppeköögis töötades järgitakse üldkehtivaid hügieeni,- töö- ja tuleohutusnõudeid.
OSALEJAD: 7-19a.
ÕPPETASU: 20- 35 eurot /kuu
TUNNID TOIMUVAD :
2019/20 õ.a tunniplaan
LAUPÄEV 10.00-13.00 (13+)
NELJAPÄEV 17.00-20.00 (10+)
TEISIPÄEV 18.00-19.30, LAUPÄEV 13.00-14.30 (7+)
ESMASPÄEV 18.00-19.30 (10+)
TEISIPÄEV 16.00-17.30, REEDE 16.00-17.30 (7+)
KOLMAPÄEV 18.00-19.30, REEDE 18.00-19.30 (10+)
ESMASPÄEV 16.00-17.30 (7+)
LAUPÄEV 13.00-16.00 (13+)
KLASSIRUUM: Õppeköök
ÕPETAJA: V. Mozessov, I. Mešalnikova , M .Soorand