Kulinaariakool

 

2017-03-29 11.22.38 1-min.jpg

Kokanduse stuudios omandavad lapsed ja noored teadmisi toitumisest ja toitlustamisest. Põhirõhk on praktilisel tegevusel. Kokanduse stuudio eesmärgiks on huvi äratamine kokanduse ja tervisliku toitumise vastu. Kokanduse stuudios lapsed ja noored õppivad : retseptide lugemisest, lauakatmise reeglid, pagaritoodete valmistamise ja kaunistamise, erinevate rahvusköökide toitude valmistamist, erinevate köögi töövahendite ja tehnika õiget ja ohutud kasutamist.Õppeköögis töötades järgitakse üldkehtivaid hügieeni,- töö- ja tuleohutusnõudeid.

2020/21 õ.a tunniplaan

RÜHM 1- EJ: T 16.45-18.25 (+ kooliväline üritus)

     OSALEJAD: 7+

  • RÜHM 2- A: E; K 16.00-17.30

     OSALEJAD: 7+

RÜHM 3:  N 16.45-20.05    

     OSALEJAD: 10+

  • RÜHM 4: E 17.40-19.10 (+ kooliväline üritus)

     OSALEJAD: 10+     

  • RÜHM 5: L 10.00- 13.10

     OSALEJAD: 13+    

  • RÜHM 6: L 13.10-16.10

     OSALEJAD: 13+ 

  • RÜHM 7- kondiiter ( eesti keeles): R 16.45-18.25 (+ kooliväline üritus)

     OSALEJAD: 7+ 

RÜHM 8 (eesti keeles): T 18.25-20.05 (+ kooliväline üritus)

     OSALEJAD: 7+ 

         ÕPPETASU: 28 eurot /kuu

         KLASSIRUUM: õppeköök

         ÕPETAJA:  I. Mešalnikova, N. Lavrentjeva, M.Podlesnaja, V. Orel

Viimati muudetud: 08.07.2020